Onze diensten

Silent disco huren

Silent disco huren? We hebben samengestelde kits gemaakt met een zender en twee aansluitkabels, één om een telefoon, iPad of laptop op de zender aan te sluiten.

DJ Gear huren

DJ-apparatuur huren? We hebben verschillende DJ-sets. Of je nu een beginner bent of een gevorderde DJ: de beste materialen zijn altijd een plezier om mee te werken!

Karaoke huren

Karaoke huren? Wij bieden diverse karaokes aan en diverse extra mogelijkheden om deze uit te breiden! Ons systeem heeft meer dan 32.000 nummers waaruit u kunt kiezen.

Microfoon huren

Presentatie? Presentatie? Een telefoontje? Het is handig om te begrijpen. Wij hebben de juiste microfoons voor spraak, zang en instrumenten. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de beste optie!

Moeilijke akoestiek?

Spraakverstaanbaarheid is erg belangrijk tijdens presentaties. Bij veel incidenten krijgt dit onvoldoende aandacht. Soms is de gekozen ruimte akoestisch niet geschikt. Het is onze taak ervoor te zorgen dat alle bezoekers het verhaal kunnen volgen. Spraakverstaanbaarheid gaat niet over volume, vermogen of "meerdere luidsprekers". In bijzonder moeilijke ruimtes mag het volume niet te hoog zijn om het publiek te bereiken. De basisregel is: hoe zachter het geluid, hoe minder resonantie het beïnvloedt. Met minimale ruis is het echter moeilijk om de spreker te verstaan, vooral als het publiek groot is of als er om een andere reden achtergrondgeluid is. Meer speakers zijn dan een optie. Voor elke situatie adviseren wij de beste oplossing.